Gazeta "ODRIA" nė internet

FAQE E PARE Fotoalbum  Gazeta "ODRIA" NR.57   Gazeta "ODRIA" NË INTERNET  Gazeta "ODRIA" NR.59-69 Blog Gazeta Odria nr.71 ARKIVA Odria70

Gazeta "Odria" nė internet

 Në vazhdiëmsi ëshë menduar që gazeta të shqafet vetëm në dritaren "Gazeta "Odria" e plotë", në PDF. Kështu ajo është më e plotë, orgjinale dhe e drejtëpërdrejtë. Presim mendime, sugjerime, vrejtje e bashkëpunim. Kush ka mundësi,  ëshë i nderuar të kontribuojë në botimin e gazetës dhe mbajtjen e faqes së internetit të kësaj gazete.

KRYESIA E SHOQATËS

REDAKSIA

KRYEREDAKTORI SOFOKLI DUKA

NR. LLOGARISĖ

Pro Credit Bank (-12-174911-00-01)

KISHA E SHĖN TRIADHĖS LABOVĖ E VOGĖL

 Gazeta ODRIA  do të ketë faqen e saj në facebook. Pasurojeni atë!

.

Korespodenca

 Dërgoni korespodencën tuaj në adresën e mëposhtëme.

Kėrkimi i gazetės Odria nė intertnet

 Edhe po qe se nuk e dini adresën, klikoni  në opsionin "kërkim" në çdo sajt, por kryesisht në Google: GAZETA ODRIA.